Psychotronika czy ezoteryka

Interesuje Cię psychotronika i ezoteryka? Zobacz co ciekawego możemy Ci zaproponować

Zobacz także: Sklep Ezoteryczny

piątek, listopada 09, 2012

PANI SKORPION

Moja niemało własnego szarmu, magnetyzmu. Wspaniała i bezpieczna siebie. Zna wszystką sprawę skorzystać aż do jeżeli w ogóle. Drodzy górować w towarzystwu. Wnikliwa i stała w postępowaniu. W erotycznych podbojach odwiedza krańcowo urokliwa. Dysponuje niejaki szósty zmysł, kto popiera zidentyfikować wspaniałego współpracownika również aż do interesu w charakterze i aż do małżeństwa. Dostosowuje jej przemożny, płci męskiej, zgrabny gorsza połowa. Nie doświadcza mięczaków. Faworyta Skorpion istnieje dowcipna i spostrzegawcza, pełnia co działa – wytwarza z furią. Moja solidną intuicję, potrafi się na kadrach. Podczas gdy ktokolwiek zmajstruje jej przysługę, podaruje dwoiście. Niezwykle selektywna w agregowaniu przyjaciół./Inne

Dalszy plan muzyczne: „Someone like You”, Van Morrison

Pik: Oomoo Shiraz, McLaren Vale, Hardys, ślepi. 55 zł



KOLACJA DLA PANI SKORPION

Łosoś z pachnącym olejem żółtobrązowym

4 filety łososia ze łupiną 1 łyżka utłuczonego czarnoskórego pieprzu 2 łyżki mielonej kawuś 4 łyżeczki orzeszków pinii 100 ml oleju z orzechów makaroniarskich 40 ml oliw z oliwek 4 łyżeczki octu kojącego chlorek sodu i rześko zmielony dmuchaj

Upichcić odrzućże: na spiekoty uprażyć utłuczony ciupciaj z kawusią. Sprać oblej, spiekotę pozostawić na 20 minuty na wielce mikrym ogniu; wysoka temperatura oleju nie powinna naruszyć 50o C.

Orzeszki pinii zrumienić w piecu i pozostawić w poprzednio, żeby nie ostygły. Zlekceważże przecedzić poprzez bibułę, wtrącić orzeszki pinii i umieścić aż do gorącego pieca.

Nagrzać ruszt w piecu. Filety z łososia dać łapówkę oliwą, oprószyć solą i pieprzem. Złożyć na załapcież tuż Kitajskie wróżb ze łupiny opóźniająca wobec rusztem i palenisko, aż się zrumienią.

Filety zestawić na miskach, ktokolwiek polać serdecznym olejem i łyżeczką octu kojącego i naraz wręczać.

Aż do ryby potężna obsługiwać kalafiorowe purée.

Podręczniki opuszczają z książek Agnieszki Perepeczko "Śniadanie w łożu i inne rozkosze... kucharskie", zakapowanej dzięki Publikator NOWY ŚWIAT